Programa RSC.Pime

CBS Consultoria empresarial va estar seleccionada, l’any 2016, per participar al Programa RSE.Pime de Respon.cat.

Respon.cat és un organisme que vol implicar les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la Responsabilitat Social, amb l’objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l’RSE a Catalunya. Porta a terme un projecte de país vinculat a la competitivitat sostenible de les empreses, que focalitza l’RSE com a factor estratègic i cultural de les empreses.

Es pretén oferir l’espai de trobada i col·laboració entre empreses de sectors, territoris i dimensions diverses, per tal de construir una iniciativa que sigui de servei per a una gran diversitat d’empreses sabent captar el sentit diferencial que l’RSE pot tenir en cadascuna.

L’avaluació que fem de la participació al Projecte RSE.Pime va ser excel·lent. Ens va dotar de moltíssimes eines per poder ser empreses responsables, i varem aprendre moltes coses. A més a més, varem tenir l’oportunitat de dissenyar un Pla de RSE amb la tutela de Josep Maria Canyelles, expert en RSE amb més de 12 anys d’experiència. Gràcies infinites per aquesta oportunitat que ens heu brindat!

Cliqueu aquí per accedir al bloc de Josep Maria Canyelles.
Notícia: “Vint empreses participaran a l’edició 2016 del Programa RSE.Pime”.